Stoiximan Super League

«Τρακοσάρισε» στην Ελλάδα ο Μουνάφο

Για τα... καλά έχει ριζώσει στην Ελλάδα ο Χουάν Μουνάφο που συμπλήρωσε τους 300 αγώνες με φανέλα ελληνικής ομάδας σε πέντε διοργανώσεις, ενώ τις 200 συμμετοχές έφτασε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Τις 300 συμμετοχές έπιασε ο Χουάν Μουνάφο στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο για την τέταρτη αγωνιστική της ΣΟύπερ Λίγκας, όπως αναφέρει το σχετικό στατιστικό της διοργανώτριας Αρχής.

Αναλυτικά:
«Ο Χουάν Μουνάφο έφυγε το καλοκαίρι από τον Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψε πρόσφατα για να ενισχύσει και πάλι την ομάδα. Παίζοντας εναντίον του Ατρομήτου συμπλήρωσε 300 αγώνες στην Ελλάδα, και είναι από τους πιο πιστούς ξένους στην ιστορία. Έχει 202 αγώνες στη Super League, 25 στη Β' Εθνική, 26 στην Γ' Εθνική, 34 στο Κύπελλο Ελλάδας και 13 στο Europa League.

Σχεδόν τα μισά, τα 149 παιχνίδια τα έχει με τον Αστέρα Τρίπολης όπου είναι και ρεκόρ στην επαγγελματική ιστορία της ομάδας, όπως ρεκόρ είναι και οι 120 συμμετοχές του στη Super League.

200 αγώνες ο Τσιλιανίδης
Μπορεί στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του ο Κοσμάς Τσιλιανίδης να είχε τρία γκολ και μια ασίστ, όμως σε αυτό του Βόλου δεν μπόρεσε να συνδυάσει με επιτυχία το 200ο παιχνίδι της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο 25χρονος επιθετικός έφτασε τους 89 αγώνες στη Super League, ενώ έχει ακόμα 61 στη Football League, 14 στην Γ' Εθνική, 34 στο Κύπελλο Ελλάδας και δύο ευρωπαϊκούς.

100άρηδες Διούδης και Δώνης
Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το 100ο παιχνίδι του Σωκράτη Διούδη στην Super League. Ο 26χρονος Ημαθιώτης έχει φορέσει τις φανέλες του Άρη, του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού. Σε αυτά τα 100 παιχνίδια έχει δεχτεί 117 γκολ, ενώ έχει αποκρούσει τέσσερα πέναλτι.

Στο ίδιο παιχνίδι 100 αγώνες στην κατηγορία έφτασε και ο Χρήστος Δώνης. Ο 25χρονος μέσος έχει παίξει τους 82 με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει άλλους 15 με τον Ηρακλή και τρεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν φτάσει τουλάχιστον τους 100 αγώνες στην Α’ Εθνική/Super League είναι πλέον 1402
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x