Αγγλία

Τραυματίστηκαν οι Σαλάχ – Φαν Ντάικ

Νέο πλήγμα για τη Λίβερπουλ, που χάνει τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λόγω τραυματισμού που υπέστησαν στα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων.

Άσχημα τα νέα για το Γιούργκεν Κλοπ, που είδε δύο από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές να τραυματίζονται στα παιχνίδια των εθνικών τους ομάδων!

Συγκεκριμένα οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν θα αγωνιστούν στα προσεχή παιχνίδια της Αιγύπτου και του Ολλανδίας αντίστοιχα και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον εκτός έδρας αγώνα της Λίβερπουλ με την Χάντερσφιλντ στις 20 Οκτωβρίου, αλλά και την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσαμπιονς Λιγκ.

Ο Αιγύπτιος σταρ των «κόκκινων» υπέστη μυϊκό τραυματισμό στην ευρεία νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ζουαζιλάνδη (4-1) και δεν θα ταξιδέψει για τον επαναληπτικό. Ο 26χρονος, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης και σκόραρε μάλιστα με απευθείας κόρνερ, επέστρεψε στην Αγγλία, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο παίκτης μίλησε στους ρεπόρτερ του «bbc sports» σχετικά με τον τραυματισμό του και ανέφερε τα εξής:

«Η αρχική διάγνωση που έγινε από τους γιατρούς, αναφέρει πως πρόκειται για έντονο μυϊκό τραυματισμό. Δεν είναι πάντως ρήξη, οπότε νομίζω πως δεν είναι κάτι σοβαρό».

Όσον αφορά τον Φαν Ντάικ, που σκόραρε το πρώτο γκολ των «οράνιε» στην εμφατική νίκη με 3-0 κόντρα στη Γερμανία, ανακοινώθηκε πως υποφέρει ακόμα από τον τραυματισμό στα πλευρά που υπέστη τον προηγούμενο μήνα κόντρα στη Σαουθάμπτον και δεν θα ταξιδέψει στο Βέλγιο.

Οι Ολλανδοί εξέδωσαν ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο αρχηγός των «οράνιε» δεν θα ταξιδέψει στο Βέλγιο με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ υποφέρει ακόμα από τον τραυματισμό που υπέστη τον προηγούμενο μήνα στα πλευρά, στον αγώνα της ομάδας του για το πρωτάθλημα κόντρα στη Σαουθάμπτον».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x