Stoiximan Super League

Τρεις επιλογές για αντι-Σεμέδο κόντρα στην ΑΕΚ

Ποια τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Πορτογάλου την Κυριακή.

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο φινάλε του χθεσινού αγώνα με τον ΟΦΗ (0-1) θα στερήσει στον Πορτογάλο αμυντικό τη συμμετοχή του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να επιλέξει και πάλι το 4-3-3 με μοναδική αλλαγή και αυτή αναγκαστική τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του συμπατριώτη του στόπερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τρεις επιλογές. Ο Μπα θεωρείται, μετά και την πολύ καλή εμφάνισή του χθες, δεδομένα βασικός, ενώ για την δεύτερη θέση στο κέντρο άμυνας τρεις είναι οι επιλογές: Σισέ, Αβραάμ ή Μεριά.

Κάθε περίπτωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Ο πρώτος (Σισέ) είναι θεωρητικά η τρίτη επιλογή στα στόπερ, καθώς και χθες ήταν στον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές τους τελευταίους 4-5 μήνες και ουδέποτε με παρτενέρ τον Μπα. Ο δεύτερος (Αβραάμ) θα ήταν η προφανής επιλογή λόγω εμπειρίας και απόδοσης όσες φορές έχει χρειαστεί φέτος, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και δεν είναι στο 100%. Ο τρίτος (Μεριά) έχει τις περισσότερες συμμετοχές από όλους φέτος, αλλά εδώ και πάνω από έναν μήνα μοιάζει να είναι εκτός πλάνων και έχει τεθεί υπό παραχώρηση.

Ο Μαρτίνς θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν αναμένονται αλλαγές. Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Μπα, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί δύσκολα θα χάσουν τη θέση τους στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x