Αγγλία

Τρεις «μνηστήρες» για Μπακαγιόκο, πιο κοντά στην Παρί

Φαβορί για την απόκτηση του Τιεμούε Μπακαγιόκο είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Στο… κόλπο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

«Παρτίδα» για τρεις φαίνεται να είναι η μεταγραφή του Τιεμούε Μπακαγιόκο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό RMC Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν προηγείται στην «κούρσα» της απόκτησης του 24χρονου μέσου της Τσέλσι, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ ακολουθούν.

Οι Παριζιάνοι έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Γάλλου Μπακαγιόκο και υπολογίζουν στην πολύ καλή σχέση μεταξύ του παίκτη και του τεχνικού τους διευθυντή, Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος είχε εισηγηθεί το δανεισμό του από την Τσέλσι στη Μίλαν την περασμένη σεζόν, όντας μέλος των «ροσονέρι» από ανάλογο πόστο και στοχεύει την επιστροφή του παίκτη στη γενέτειρα του.

Έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει για τον Μπακαγιόκο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει αξιολογήσει θετικά τον πρώην παίκτη της Μονακό και ψάχνει την ιδανική προσθήκη για τη μεσαία γραμμή, την ώρα που Πολ Πογκμπά και Νεμάνια Μάτιτς βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Ως παίκτης της Μίλαν την περασμένη σεζόν, ο Μπακαγιόκο πραγματοποίησε θετική χρονιά με συνολικά 42 συμμετοχές και 1 γκολ και πλέον η επιστροφή του στο Λονδίνο συμπίπτει με τον ερχομό του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Άγγλος προπονητής πρόκειται να συναντηθεί με τον 24χρονο αμυντικό μέσο για να συζητήσουν το μέλλον του και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, αφού υπό το καθεστώς της απαγόρευσης μεταγραφών στο οποίο υπόκειται η Τσέλσι, η περίπτωση του Μπακαγιόκο ίσως να επανεξεταστεί.

Ακόμα κι αν χωρίσουν οι δρόμοι του Τιεμούε Μπακαγιόκο και της Τσέλσι, όμως, η πιθανότητα να συνεχίσει ο Γάλλος στο Λονδίνο θα εξακολουθήσει να υπάρχει αφού και η Άρσεναλ φέρεται να τον έχει στο στόχαστρο της κατόπιν εισήγησης του Ουνάι Έμερι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x