Champions League

Τρεις παίκτες της Τότεναμ παρακολούθησε η Μπαρτσελόνα

Οι «μπλαουγκράνα» έστειλαν τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπεόυ» για να δει από κοντά τρεις ποδοσφαιριστές των «σπιρουνιών» να αγωνίζονται απέναντι στη Ρεάλ.

Μια μέρα πριν η Μπαρτσελόνα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το Champions League, οι Καταλανοί έστειλαν τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ και της Τότεναμ.

Ο λόγος ήταν ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τρεις παίκτες της αγγλικής ομάδας, τους οποίους οι Καταλανοί ενδιαφέρονται να αποκτήσουν.

Ο ένας ποδοσφαιριστής φαίνεται να είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, τον οποίο η ομάδα της Βαρκελώνης εξετάζει, στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Φελίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο ήδη για επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες για τον Δανό.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ήθελε να παρακολουθήσει ο Φερνάντεθ είναι ο Ντέιβιντσον Σάντσες. Ο Κολομβιανός αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στον χθεσινό αγώνα, έχει κερδίσει ήδη θέση στην ενδεκάδα των «σπιρουνιών», παρότι αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Ο τρίτος παίκτης για τον οποίο λέγεται ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται, είναι ο Ντέλε Άλι, ο οποίος, όμως, δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση, αφού ήταν τιμωρημένος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x