Γενικά

Τρέλα! Αντί για νούμερα είχαν στις φανέλες τιμές σούπερ μάρκετ!

Ομάδα στη Βραζιλία παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα πρωταθλήματος με τους παίκτες της να έχουν στη πλάτη τους αριθμούς που αντιστοιχούσαν σε τιμές σούπερ μάρκετ!

Αναμφισβήτητα το ποδόσφαιρο και το μάρκετινγκ είναι δύο πράγματα που βαδίζουν μαζί. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, πόσο μάλλον στην εποχή την οποία ζούμε. Στη Βραζιλία ωστόσο το τερμάτισαν!

Στο πρωτάθλημα της Μπαΐα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Φλουμινένσε ντε Φέιρα με την Βιτόρια, οι παίκτες της πρώτης εισήγαγαν νέα «ήθη» στο χώρο του ποδοσφαίρου, πηγαίνοντας την δημιουργικότητα που αφορά τις εμπορικές συμφωνίες όχι ένα, αλλά πολλά βήματα μακριά.

Στα όρια της απελπισίας, σίγουρα όμως με απόλυτη επιτυχία, οι ποδοσφαιριστές της «Φλουτσάο» όπως είναι το παρατσούκλι της Φλουμινένσε ντε Φέιρα, κατέβηκαν να αγωνιστούν με πολύ «ιδιαίτερες» φανέλες. Σε αυτές τα νούμερα των παικτών είχαν μετατραπεί σε ένδειξη τιμών που αντιστοιχούσε σε συγκεκριμένα προϊόντα σούπερ μάρκετ, ενημερώνοντας με αυτό τον τρόπο τους καταναλωτές για τις εκπληκτικές προσφορές!

inner

Η ενέργεια αυτή έφερε «πολεμικό» κλίμα στην ομάδα με τους οπαδούς να ξεσπούν εναντίον της διοίκησης και τους αντιπάλους να χαμογελούν ειρωνικά.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x