Γενικά

Τρέλα στην προπόνηση της Γαλατασαράι πριν από το ντέρμπι με την Μπεσίκτας (vids)

Περισσότεροι από 40.000 φίλαθλοι της Γαλατασαράι έδωσαν το παρών στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας τους πριν από το ντέρμπι με την Μπεσίκτας, κάνοντας τη νύχτα... μέρα!

Απίστευτες σκηνές στην Τουρκία! Περισσότεροι από 40.000 φίλαθλοι της Γαλατασαράι βρέθηκαν στην «Turk Telekom Arena» για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο την Μπεσίκτας, κάνοντας τη νύχτα… μέρα με τους εκατοντάδες πυρσούς που άναψαν!

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες αύριο (2/12, 19:00) στην έδρα της Μπεσίκτας για τη 14η αγωνιστική της τούρκικης SuperLig, σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της γειτονικής μας χώρας.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει ιδανικά για τους δύο μεγάλους αντιπάλους, με τη Γαλατά να βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς και την Μπεσίκτας να είναι πέμπτη, δύο πόντους πίσω από την αυριανή της αντίπαλο, αλλά η «δίψα» και ο ενθουσιασμός των φιλάθλων τους δεν έχει μειωθεί ούτε στο ελάχιστο! Για του λόγου το ασφαλές, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο...









Η αντίδραση του προπονητή της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ, τα λέει όλα!



Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x