Europa League

Τρελάθηκε και ο Τάκολα με ΠΑΟΚ (pic)

Ο Μίρκο Τάκολα πέρασε δύο χρόνια από τον ΠΑΟΚ, αλλά πρόλαβε να τον αγαπήσει και χθες είδε από κοντά τη νίκη επί της Φιορεντίνα. Δείτε τι δήλωσε στον ιταλικό Τύπο.

Ένας παλιόφιλος βρέθηκε χθες στο «Αρτέμιο Φράνκι» και παρακολούθησε τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα (2-3). Ο λόγος για τον Μίρκο Τάκολα, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» τη διετία 1998-2000.

«Ήταν μεγάλη ικανοποίηση για τους Έλληνες αυτή η νίκη. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Χάρη σε αυτούς τους τρεις βαθμούς, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει ότι θα περάσει στον επόμενο γύρο. Επιπλέον αυτή είναι μία σημαντική επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, καθώς περνάει δύσκολες στιγμές», τόνισε ο Ιταλός παλαίμαχος στόπερ.

Μάλιστα υποκλίθηκε και στον κόσμο της ομάδας. «Πάντα μου αρέσει η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, είτε στα εντός, είτε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα τους και την ακολουθούν όπου και αν παίζει, είναι πολύ δεμένοι με την ομάδα. Ακόμη και σε μένα δείχνουν την αγάπη και την υποστήριξη τους μέσω των social media ή όπου τους συναντώ. Θα πρέπει να πω όμως, ότι περίμενα περισσότερο κόσμο της Φιορεντίνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x