Europa League

Τρένο η Άιντραχτ - Μπλόκαρε τη Μαρσέιγ ο Απόλλων

Η Άιντραχτ καθήλωσε με σκορ 4-1 τη Λάτσιο και πήρε τα ηνία της βαθμολογίας του όγδοου ομίλου στο Europa . Παλικαρίσια ισοπαλία πήρε ο Απόλλων, ισοφαρίζοντας (2-2) στο 89' τη Μαρσέιγ.

Κεφάλι στη βαθμολογία του όγδοου ομίλου του Europa League πήρε η Άιντραχτ, μετά τη νίκη της με σκορ 4-1 επί της Λάτσιο.

Μπροστά στον κόσμο της, η ομάδα της Φρανκφούρτης εκμεταλλεύτηκα άψογα το αριθμητικό της πλεονέκτημα -αφού οι Ιταλοί έμειναν με δέκα παίκτες από το ημίχρονο και ολοκλήρωσαν το ματς με 9, μετά από δεύτερη αποβολή στο 59'- και έκανε το «2Χ2» στον όμιλο.

Μάλιστα, μπήκε... αγριεμένη στο ματς, με τον Ντα Κόστα στο τέταρτο μόλις λεπτό να της δίνει το προβάδισμα με δυνατό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 23' ο Παρόλο έφερε το ματς στα ίσα, όμως ο Κόστις πέντε λεπτά αργότερα, έδωσε για δεύτερη φορά τα ηνία του σκορ στην Άιντραχτ, εκτελώντας από κοντά τον Προτό.

Η αποβολή του Μπάστα λίγο πριν την ανάπαυλα έκανε πιο εύκολο το έργο των Γερμανών, που έκαναν το 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιόβιτς. Στο 58' ο Κορέα είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο, με την Άιντραχτ να διευρύνει περισσότερο το προβάδισμά της στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον ντα Κόστα.

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε ο Απόλλων, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη Μαρσέιγ στο 89'.

Η ομάδα της Λεμεσού βρέθηκε να χάνει με 2-0 μέχρι το 75', όμως έδειξε χαρακτήρα στο τελευταίο τέταρτο και πήρε τον πρώτο της βαθμό στον φετινό όμιλο.

Ο Απόλλων, που άντεξε στην πίεση των Γάλλων στο πρώτο μισό του ματς, έπεσε «θύμα» του Παγέ λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Γάλλος μέσος άνοιξε το σκορ με περίτεχνη ενέργεια στο 50', δίνοντας το προβάδισμα στην Μαρσέιγ.

Στο 67' οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την αστοχία τους, αφού ο Μάγκλιτσα πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία, με τον Λουίζ Γκουστάβο να κάνει το 2-0 στην αντεπίθεση.

Από κει και πέρα, ο Απόλλων γκάζωσε και μείωσε αρχικά με σουτ του Μάρκοβιτς στο 74', ενώ το Ζελάγια, μετά από ασίστ του Παπουλή στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.



Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής του όγδοου ομίλου:
Άιντραχτ-Λάτσιο 4-1
(4', 90+4' Ντα Κόστα, 28' Κόστιτς, 52' Γιόβιτς - 23' Παρόλο)

Απόλλων Λεμεσού - Μαρσέιγ 2-2
(74' Μάρκοβιτς, 89' Ζελάγια- 50' Παγέ, 67' Λουίζ Γκουστάβο)

Η βαθμολογία:
1. Άιντραχ Φρανκφούρτης (6-2) 6
2. Λάτσιο (3-5) 3
3. Μαρσέιγ (3-4) 1
4. Απόλλων Λεμεσού (3-4) 1

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Πέμπτη 25/10 - 22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Απόλλων Λεμεσού
Μαρσέιγ-Λάτσιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x