Super League 2

«Τρένο» ο ΑΟΧ Κισσαμικός, παρέσυρε και τα Τρίκαλα!

Ασταμάτητος ο ΑΟΧ Κισσαμικός! Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε 3-0 των Τρικάλων, φτάνοντας στην 5η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον… κρυφοκοιτάζει προς τα πάνω.

Εντυπωσιακός για ακόμα μία αγωνιστική ο ΑΟΧ Κισσαμικός του Πετράκη!

Η ομάδα της Κρήτης πάτησε… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στα Τρίκαλα και επικράτησε 3-0, φτάνοντας στην 5η συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα (με μόλις 1 γκολ παθητικό σε αυτό το διάστημα) και πλέον έχει αρχίζει και κρυφοκοιτάζει στις πιο πάνω θέσεις, αφού είναι στο -6 από τον 3ο ΟΦΗ και με ματς λιγότερο.

Με το… καλημέρα του β’ ημιχρόνου ο Αποστολίδης στο 47’ άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα του Τόλι και στο 68’ έγινε το 2-0, όταν από άψογη συνεργασία των Ξύδα και Χαλκιαδάκη ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο θρίαμβος των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε δύο λεπτά αργότερα, με τον Λέο στο 70’ να διαμορφώνει το 3-0. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βρεττού στο 87’.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης (71’ Σάλιακας), Ξύδας (77’ Βρεττός), Χαλκιαδάκης, Λέο (83’ .

Τρίκαλα (Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνο, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας (75’ Ανδρεόπουλος), Γροντής (62’ Ν’ Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Ζγκούρι (75’ Ντ’ Ακόλ), Σαχινίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x