Stoiximan Super League

Τρία «καυτά» ζητήματα στον ΠΑΟΚ

Ενδεχόμενες πωλήσεις λόγω Financial Fair Play, ανανεώσεις συμβολαίων και συγκεκριμένες μεταγραφές θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αποφάσεις για τρία σοβαρά ζητήματα που συνδέουν το αγωνιστικό τμήμα με το οικονομικό επιτελείο θα κληθούν να πάρουν σύντομα ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ, μαζί με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα κληθούν να αποφασίσουν για τους παίκτες που ενδεχομένως να πουληθούν τώρα ή το καλοκαίρι για να αποφευχθεί ο κίνδυνος του Financial Fair Play.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όμως για να μην υπάρξει θα πρέπει να εξετάσει με προσοχή προτάσεις όπως για παράδειγμα το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Λέο Ζαμπά.

Επόμενο θέμα προς συζήτηση είναι τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων του Μάτος, του Μαουρίσιο και του Βιεϊρίνια.

Λογικά ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ θα είναι ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα της για να μεγαλώσει και άλλο το διάστημα της παρουσίας του στην Τούμπα.

Τρίτο θέμα είναι οι προσθήκες στο ρόστερ. Προτεραιότητα αποτελεί το μπακ-απ του Γιαννούλη, ο οποίος παίζει ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν και αποτελεί από τις «εκπλήξεις» του φετινού πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για φορ περιοχής και ήδη ακούγονται διάφορα για πιθανή επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x