Stoiximan Super League

«Τριάρα» στον Ορφέα και ντεμπούτο Μουλέν για Ξάνθη

Η Ξάνθη νίκησε τον τοπικό Ορφέα με 3-0, σε φιλική αναμέτρηση όπου πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και ο νεοαποκτηθέντας Τιμπό Μουλέν.

Το κενό των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων κάλυψε η Ξάνθη, με το φιλικό προετοιμασίας που έδωσε την Κυριακή με αντίπαλο τον Ορφέα στο «Xanthi FC Arena» κι έληξε με 3-0.

Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από τα δύο αυτογκόλ των φιλοξενούμενων στο 8? και το 24? και το τέρμα του Μπαριέντος στο 76? με σουτ, απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης που συνεχίζει την προετοιμασία του για την Football League.

Παράλληλα, ο Ντε Αμορίμ είχε δοκάρι στο 75? στην πιο χαρακτηριστική ευκαιρία, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα των ακριτών πραγματοποίησε ο Μουλέν.

Ο Κίκο Ραμίρεθ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 1 και είδε την αγωνιστική κατάσταση της θρακιώτικης ομάδας, μία εβδομάδα πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή (15/09) για την 3η αγωνιστική.

Ξάνθη: Σάο Μπέντο (46? Σταθάκης), Λισγάρας (46? Καρασαλίδης), Τενεκές, Λεωντσάκος, Θυμιάνης (65? Μανίσογλου), Ντε Λούκας, Μουλέν (65? Τερκί), Πολέττο, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο (73? Μπαριέντος), Γκαργκαλατζίδης.

Ορφέας Ξάνθης: Ψυχουδάκης, Χακή Τζαμπάζ, Βουλγαρίδης, Κατρανίτσας, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης, Ζυγκολάρης, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Χασάνογλου. Έπαιξαν και οι: Ναθαναηλίδης, Βουλγαρίδης, Βρίγκος, Καλλίδης, Τσιτάκ Ερντέμ, Χιντ Ιμέρ, Χασάν Κ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x