Γερμανία

Τριγμοί μεταξύ Μπάγερν και Χούμελς

Ο Ματς Χούμελς, έπειτα από τρία χρόνια στην Μπάγερν, φαίνεται δυσαρεστημένος, κάνοντας σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του.

Πήγε στο Μόναχο, αφήνοντας την Ντόρτμουντ στα «κρύα του λουτρού», παρόλα αυτά ο Ματς Χούμελς φαίνεται πως δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Μπορεί στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ ο 29χρονος να αγωνίστηκε βασικός, σκοράροντας μάλιστα, παρ’ όλα αυτά δεν συμβαίνει το ίδιο και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Στην Bundesliga, ο Κόβατς προτιμάει το δίδυμο Σούλε-Μπόατενγκ, με τον Χούμελς να μένει στον πάγκο.

Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με το κακό κλίμα και τις συνεχόμενες «γκέλες» και κακές εμφανίσεις των Βαυαρών στους τελευταίους αγώνες, έχει σαφώς προβληματίσει τον Γερμανό διεθνή σέντερ μπακ, ο οποίος, σύμφωνα με την "Bild", σκέφτεται αρκετά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Μόναχο.

Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει, όμως είναι δεδομένο πως η Μπάγερν δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της, με τον Νίκο Κόβατς να έχει μπροστά του ένα "βουνό" από προβλήματα να διευθετήσει.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x