Stoiximan Super League

Τριήμερο ρεπό από Μαρτίνς, αδειάζει το Ρέντη

Την Πέμπτη θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εκτός από εκείνους που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας επέστρεψε ο Ολυμπιακός, έπειτα από τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Ατρομήτου για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τώρα το πρωτάθλημα κάνει… παύση, καθώς ακολουθούν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για διοργανώσεις όπως τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι διεθνείς έχουν πάρει τριήμερο ρεπό από τον Πέδρο Μαρτίνς και θα επιστρέψουν στο Ρέντη την Πέμπτη, ώστε να δουλέψουν για τη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, το προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών θα αδειάσει, αφού φεύγουν αρκετοί διεθνείς για τις πατρίδες τους για να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Συγκεκριμένα, οι Τσιμίκας, Κούτρης, Μπουχαλάκης και Μασούρας θα τεθούν στη διάθεση του Τζον Φαν’τ Σιπ για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, οι Σα, Ποντέσε και Σεμέδο στην Πορτογαλία, ο Ομάρ στη Νορβηγία, ο Καμαρά στη Γουϊνέα, ο Ελ Αραμπί στο Μαρόκο, ο Σουντανί θα επιστρέψει στην Αλγερία και ο Μάρκος στην εθνική Ελπίδων της Σερβίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνοι τους προπονούνται οι τραυματίες Φορτούνης και Βαλμπουενά, ενώ ο Σισέ κάνει προσπάθεια για να επιστρέψει μετά την λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x