Stoiximan Super League

Τριποτσέρης: «Έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης αναφέρθηκε στο θάρρος που έχει ο Λεβαδειακός τη φετινή χρονιά και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Θετικό χαρακτήρισε τον βαθμό απέναντι στη Λαμία, βάσει της εξέλιξης του ματς, ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Μιλώντας στη Nova, ο στόπερ των Βοιωτών τόνισε πως η ομάδα φέτος έχει άγνοια κινδύνου κι εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Εμείς ξέραμε πως παίζαμε με μία ομάδα που έχει πολύ καλή άμυνα, αλλάξαμε το σύστημα εμείς σε 4-2-3-1, στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το ματς αλλά μετά την αποβολή έπρεπε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι πιστεύω πως και ο ένας βαθμός είναι κάτι θετικό. Δεν έγινε η μεγάλη φάση στα καρέ μας, εμείς είχαμε φάσεις, θα μπορούσαμε τη νίκη. Είχε πολύ δύναμη, πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες και ήρθε η ισοπαλία. Ξέραμε ότι παίζουμε με μία καλή αμυντικά ομάδα, είχαμε και την απουσία του Μπραντάο, αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο όλα θα ήταν καλύτερα. Όλοι όσοι αγωνίζονται δίνουν το 100% και αυτό φαίνεται».

Για την ευκαιρία που είχε: «Με πούλησε το δοκάρι, είδα την μπάλα μπροστά μου, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είτε θα μπει είτε όχι. Από την αρχή της χρονιάς μας είχε πει ότι θα έπρεπε να δουλέψουμε πολύ στην άμυνα γιατί πέρυσι είχαμε δεχτεί πολλά γκολ, αυτό αποδίδει και βλέπετε τα αποτελέσματα. Όπως και στο ξεκίνημα που είχαμε δύσκολα ματς πιστεύω ότι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και σε κάθε ματς θα πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Εξάλλου έχουμε δείξει ότι δεν φοβόμαστε κανένα φέτος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x