Αγγλία

«Τρίζει» η καρέκλα του Γκράθια στη Γουότφορντ

Προ της εξόδου από τη Γουότφορντ βρίσκεται ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος κινδυνεύει να «πληρώσει» το κάκιστο ξεκίνημα των «ταράνδων» στη φετινή Premier League.

Με την «πλάτη στον τοίχο» βρίσκεται ο Χάβι Γκράθια στη Γουότφορντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», ο Ισπανός τεχνικός των «ταράνδων» αντικρίζει την πόρτα της εξόδου από το σύλλογο, μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τη Γουεστ Χαμ (3-1) που αποτέλεσε και την τρίτη διαδοχική στο ξεκίνημα της Premier League.

Ο 49χρονος coach είχε υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο τον περασμένο Νοέμβριο, την περίοδο που η Γουότφορντ «έσφυζε» από θετικά αποτελέσματα, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων τον σύλλογο, κάτι που όμως έχει αλλάξει.

Η Γουότφορντ μετρά επτά συνεχόμενες ήττες από την περσινή σεζόν και έχει να κερδίσει από τις 20 Απριλίου, επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ την τελευταία εικοσαετία.

Έτσι, με δεδομένα τα «σύννεφα» που έχουν κάνει την εμφάνιση τους πάνω από το «Βίκαρατζ Ρόουντ», ο Χάβι Γκράθια ίσως επιβεβαιώσει άμεσα τα στοιχήματα που τον θέλουν φαβορί να γίνει ο πρώτος προπονητής που απολύεται στη φετινή Premier League, με τα επερχόμενα ματς με Κόβεντρι (για το Καραμπάο Καπ) και Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα να είναι καθοριστικά για το μέλλον του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x