Champions League

Τρομερός Μουρίνιο «ταπώνει» δημοσιογράφο! (video)

Σε μεγάλα κέφια ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έπεσε σε… παγίδα δημοσιογράφου και με ψυχραιμία και… υφάκι τον κάλεσε να «γκουγκλάρει» την απάντηση, ενώ χαρακτήρισε ηλίθια την ερώτησή του!

Με παρέμβαση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Τσέλσι σταμάτησε η προσωπική κόντρα, αφού σε τέτοια εξελίχθηκε συνέντευξη Τύπου, του Ζοσέ Μουρίνιο με δημοσιογράφο του BBC.

Έχοντας τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια της Premier League, ο Πορτογάλος τεχνικός πιθανότατα να μην διαθέτει όλη την υπομονή του κόσμου, σε καμία περίπτωση όμως το μέτριο ξεκίνημα δεν δείχνει να επηρεάζει το πόσο φαρμακερός μπορεί να αποδειχθεί ο λόγος του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπεν Σμιθ κατέθεσε την άποψη πως οι ομάδες του Μουρίνιο κάνουν κοιλιά την τρίτη σεζόν, ενώ τόλμησε να αμφισβητήσει ευθέως το αν ο προπονητής των «μπλε» συνεχίζει να είναι «Ξεχωριστός».

Αντιλαμβανόμενος κάθε λέξη που έβγαινε από το στόμα του εκπροσώπου του Τύπου ως κόκκινο πανί, ο Ζοσέ έδωσε… ρέστα, χαρακτηρίζοντας ηλίθια την ερώτησή του και καλώντας τον να γκουγκλάρει την απάντηση!

«Πιστεύεις πως διαθέτεις ακόμη την ποιότητα ενός κορυφαίου μάνατζερ; Πολλά έχουν συμβεί στις ομάδες σου όταν παραμένεις στον πάγκο τους για τρίτη σεζόν», ήταν η ερώτηση-τοποθέτηση του δημοσιογράφου, με τον Πορτογάλο να απαντά δίνοντας μια… πρόγευση του τι θα ακολουθήσει: «Η τρίτη σεζόν… Μάλιστα… Στην Πόρτο… Στην Πόρτο δεν έκατσα τρίτη χρονιά! Η τρίτη χρονιά στην Ίντερ… Ούτε εκεί έμεινα! Την προηγούμενη φορά στην Τσέλσι την τρίτη σεζόν κατέκτησα Κύπελλο και Carling Cup. Στη Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισα το Σούπερ Καπ, έχασα στον τελικό του Κυπέλλου και πήγα στα ημιτελικά του Champions League. Αυτές είναι οι τρίτες σεζόν της καριέρας μου».

Δυστυχώς, ο Σμιθ δεν έπιασε το… υπονοούμενο και επανήλθε λέγοντας: «Ναι, αλλά καταλαβαίνεις πού το πάω…», για να υποστεί τις συνέπειες.

«Οπότε απλά γκούκλαρέ το για να δεις, αντί να κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις. Κάνε κλικ στο γκουγκλ και βρες το», ήταν η προτροπή του Μουρίνιο που δεν άφησε καν να ολοκληρωθεί η απολογία που δοκίμασε να ψελίσσει ο ρεπόρτερ και επανήλθε δυναμικά για το… νοκ-άουτ!

«Όχι, μίλησες για την τρίτη σεζόν και σου λέω πως η ερώτησή σου είναι ηλίθια. Σου εξήγησα τι γίνεται την τρίτη χρονιά», επέμεινε ο τεχνικός των «μπλε», ενώ όταν ο Σμιθ προσπάθησε να πάρει το… ριμπάουντ και να πει πως «… το θέμα της ερώτησης είναι…», έφαγε κανονικό ταπίδι ακούγοντας τον Ζοσέ να το κλείνει λέγοντας: «Άσε, το ξέρω το θέμα! Το θέμα της ερώτησης είναι πως είναι ηλίθια»!

Λίγο αργότερα, ο φρεσκοκουρεμένος (κοντό στρατιωτικό στυλ) Μουρίνιο ξεκαθάρισε πάντως πως δεν είχε νευράκια εξαιτίας κάποιου λάθους του κουρέα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x