Αγγλία

Τσάβι: «Ο Γκουαρντιόλα ενδιαφέρεται για τον Ντέλε Άλι»

Ψηλά στην ατζέντα του Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει της επόμενης σεζόν βρίσκεται το όνομα του Ντέλε Άλι, όπως αποκάλυψε ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ.

Μία από τις προτεραιότητες του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα αποτελεί ο μέσος της Τότεναμ, Ζερμέν Ντέλε Άλι στα πλάνα που κάνει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την συγκεκριμένη είδηση αποκάλυψε, ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα και καλός φίλος του προπονητή τη Σίτι, Τσάβι Ερνάντεθ.

«Είναι τύπος ποδοσφαιριστή στο οποίο αρέσκεται ο Γκουαρντιόλα, και ταιριάζει αρκετά με το στιλ παιχνιδιού της Μάντσεστερ Σίτι. Έχω μιλήσει με τον Πεπ, και μου είπε πως είναι σημαντικό να καταφέρει η Σίτι να εντάξει στο δυναμικό της διεθνείς Άγγλους ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολο να αφήσει την Τότεναμ, αν και η Μάντσεστερ Σίτι έχει γεμάτα ταμεία» ήταν τα λόγια του Τσάβι.

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να εκταμιευθεί ένα τεράστιο ποσό ώστε να υλοποιηθεί συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ υπάρχουν ήδη αρκετές φήμες που θέλουν τον Ντέλε Άλι να βρίσκεται στο «στόχαστρο» κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x