Europa League

Τσακίρης: «Απαράδεκτη η δήλωση Καρντόσο - Αποκρουστική η εικόνα της ΑΕΚ»

Τη δήλωση του Μιγκέλ Καρντόσο μετά το ματς με την Κραϊόβα και το πρόβλημα που φαίνεται να υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης, τονίζοντας τον προβληματισμό που υπάρχει στην ΑΕΚ.

Τα παράπονα που εκφράζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ για την κακή εικόνα στη ρεβάνς με την Κραϊόβα σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν είναι αδικαιολόγητα τα παράπονα.Το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Θα μπορούσε να εξηγηθεί, αλλά ακόμα και οι εξηγήσεις, όμως, δείχνουν πως το πρόβλημα έρχεται από τον πάγκο και από τη νοοτροπία των παικτών, άρα είναι θέμα κακής πνευματικής προετοιμασίας. Όλα συνδέονται», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αν η Κραϊόβα ήταν λίγο σοβαρή, θα είχε αποκλειστεί η ΑΕΚ. Με τέτοια εικόνα κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο δεν μπορείς να πεις ότι φταίνε οι παίκτες, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον προπονητή. Φαίνεται πως θέλει να παίξει κάτι πιο ελκυστικό. Ένας προπονητής θα πρέπει να διαβάζει το υλικό που διαθέτει. Κόντρα σε μια ομάδα που ψάχνει αποτέλεσμα, πρέπει να κάνεις πέρα αυτό που θες να περάσεις ως γενικότερη φιλοσοφία και να προσεγγίσεις το ματς με άλλη τακτική».

Όσο για τη συνέχεια, εξέφρασε τον προβληματισμό του, λέγοντας: «Σε αυτά τα δύο πρώτα επίσημα ματς θα έπρεπε να είναι λίγο πιο έτοιμη. Κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, όμως, θα πρέπει να είναι πολύ πιο έτοιμη».

Πέρα από αυτά, σχολίασε τη δήλωση του Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά και την αντίδραση του Μάρκο Λιβάια όταν αντικαταστάθηκε, λέγοντας: «Η δήλωση του Καρντόσο είναι απαράδεκτη για επαγγελματία. Δεν γίνεται στις 15 Αυγούστου και μετά από δύο επίσημα ματς να λες ότι δεν υπάρχει ενότητα στα αποδυτήρια. Αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια μετά από δύο ματς είναι δική σου η ευθύνη. Όσον αφορά τον Λιβάια, προφανώς υπάρχει πρόβλημα. Κακώς αντέδρασε έτσι, αλλά γνωρίζω πως έχει μιλήσει για το θέμα της συμμετοχής του με τον Καρντόσο».

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x