Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πιθανότατα μεταγραφή εξτρέμ για την ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα»

Την άποψη του πως πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ θα έχει ολοκληρώσει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης.

Δυναμικά για την απόκτηση ενός εξτρέμ κινείται τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η Ένωση εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στα άκρα και δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να ανακοινώσει την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ωστόσο δεν θα είναι εκείνος που θα προορίζεται για βασικός.

Αναφορικά με τον Φεντερίκο Καρτάμπια, που είναι μεταξύ των περιπτώσεων που έχουν προταθεί, πρόκειται για ένα παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ως το 2020, με την Ντέπορ να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της προκειμένου να διεκδικήσει την ερχόμενη σεζόν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, αποτελεί μία ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση καθώς ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει και ομάδες από την Πριμέρα Ντιβίζιον.

Τέλος, σχετικά με την μεταγραφή του Βράνιες στην Άντερλεχτ ανέφερε πως η Ένωση δεν πρόκειται να δώσει τη συγκατάθεσή της αν δεν δεχθεί μία πρόταση ύψους μίνιμουν 3,5 εκατ. ευρώ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χειρίζεται προσωπικά την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x