Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Προκαλεί φθορά στον Ίβιτς το θέμα του προπονητή»

Προβληματική χαρακτήρισε τη στασιμότητα στο θέμα της ανεύρεσης του νέου τεχνικού ο Γιώργος Τσακίρης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Φθορά προκαλεί στον Ίλια Ίβιτς η καθυστέρηση της ανεύρεσης του νέου προπονητή, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσακίρη, ο οποίος βέβαια μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τόνισε ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ψάχνει μία μόνιμη λύση για τον πάγκο της ομάδας.

«Ο Ίλια Ίβιτς θέλει να καταλήξει σε ένα προπονητή, ο οποίος δεν θα έρθει απλώς για τρεις μήνες. Αυτό είναι σωστό, ωστόσο, ακόμα και σήμερα να κλείσει ο νέος τεχνικός το θέμα έχει καθυστερήσει πολύ. Έπρεπε να είχε κλείσει... χθες, πριν το ματς με τον ΟΦΗ. Είναι προβληματικό και προκαλεί φθορά και στον Ίβιτς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.

Την ίδια στιγμή, στάθηκε από τη μία στο ότι η περίπτωση του Μάρκο Νίκολιτς δεν έχει τελεσφορήσει, λόγω πιθανών αντιδράσεων από τον κόσμο της Ένωσης (εξαιτίας παλαιότερων τοποθετήσεων του Σέρβου κόουτς). Ενώ, από την άλλη, σχολίασε τα σενάρια περί πιθανού δανεισμού του Νέναντ Κρίστισιτς στον Ερυθρό Αστέρα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x