Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Ψάχνει εξτρέμ και επιθετικό από το πάνω ράφι η ΑΕΚ»

Τα δεδομένα της αναζήτησης της ΑΕΚ για τις θέσεις του εξτρέμ και του επιθετικού ανέλυσε ο Γιώργος Τσακίρης, καταγράφοντας και το τι ισχύει στην υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ.

Καθόλου εύκολη δεν είναι η υπόθεση απόκτησης ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού για την ΑΕΚ, που είναι οι άμεσες μεταγραφικές προτεραιότητες της ομάδας, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα ισχύοντα δεδομένα για τις δύο μεταγραφικές αναζητήσεις της «Ένωσης» δεν ευνοούν την πρόθεση που υπάρχει για άμεσες εξελίξεις επί του θέματος, καθώς αυτή τη στιγμή οι περιπτώσεις που αναζητούν οι «κιτρινόμαυροι» είναι από το πάνω ράφι και ως εκ τούτου, οι παίκτες που έχουν κάνει «κλικ» στους ιθύνοντες, βάζουν άλλες προτεραιότητες και όχι τη μετακόμισή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο, κυρίως, είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν ουσιαστικά νεότερα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ θέμα «Σέρχιο Αραούχο» δεν υφίσταται, από τη στιγμή που ο παίκτης υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ στη Λας Πάλμας.

Επιπλέον, στην άμεση προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι και το θέμα της παραμονής του Παναγιώτη Κονέ. Πριν από δύο μέρες, υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξεκαθαριστεί από την ΑΕΚ ότι επιθυμία της να συνεχιστεί η συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, ωστόσο αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με την Ουντινέζε.

Ο ιταλικός σύλλογος, εκτός απροόπτου, δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή κι όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει ο παίκτης για να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο του αποφέρει 700.000 ευρώ ετησίως. Αυτό το ποσό δεν θέλει, φυσικά, να το... πετάξει και η διαπραγμάτευση με την «Ένωση» θα γίνει με βάση τις εξελίξεις που προκύψουν με τη διοίκηση των Ιταλών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x