Τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε και τις εναλλακτικές λύσεις που εξετάζονται σχολίασε ο Γιώργος Τσακίρης.

«Προς ναυάγιο οδεύει η περίπτωση Βέρντε, δεν δείχνουν να αλλάζουν τα δεδομένα. Βέβαια, επειδή αυτά αλλάζουν στο ποδόσφαιρο, αν οι μάνατζερ νιώσουν ότι δεν θα βρεθεί κάτι καλύτερο, μπορεί να επικοινωνήσουν και να συμφωνήσουν με όσα έχει πει η ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τις εναλλακτικές, ανέφερε: «Έχει ενεργοποιήσει τις επαφές με τον Καρτάμπια. Θεωρείται δύσκολη περίπτωση, η Ντεπορτίβο θέλει να τον πουλήσει τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ. Υπάρχει κι άλλη περίπτωση από τη Ισπανία. Όλες οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αντίστοιχα υψηλού επιπέδου για τη θέση του εξτρέμ. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να βρει εναλλακτική μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη, το ναυάγιο με Βέρντε είναι ολοκληρωμένο. Αυτή τη στιγμή το αφήνουν ανοιχτό, γιατί μπορεί να γυρίσουν τα δεδομένα υπέρ της ΑΕΚ».

Εξάλλου, αναφέρθηκε στην απόκτηση του 23χρονου από το Μάλι (με γαλλική υπηκοότητα) δεξιού εξτρέμ, Τζιμπρίλ Ντιανεσί, που θα δοθεί πιθανότητα δανεικός στην Λαμία και στα δεδομένα που επικρατούν με Νέλσον Ολιβέιρα.

Ακούστε όσα είπε:

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ