Αγγλία

Τσάμπερλεϊν: «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω γρήγορα»

Σοκαρισμένος από τον τραυματισμό που τον αφήνει εκτός Μουντιάλ αλλά αισιόδοξος για το μέλλον, ο παίκτης της Λίβερπουλ.

Μια ανάσα από τον τελικό του Champions League αλλά και τη συμμετοχή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, έφτασε ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ έπαθε ρήξη χιαστού στο ματς με τη Ρόμα κάτι που σημαίνει πως όλα τα παραπάνω θα τα δει από την τηλεόραση.

Με το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram, προσπαθεί να περιγράψει την ψυχολογική του κατάσταση, αλλά και να τονίσει πως δεν ξεχνά τον φίλο της Λίβερπουλ που χτυπήθηκε από οπαδούς της Ρόμα.

«Απόλυτα συντετριμμένος με αυτόν τον τραυματισμό σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Είμαι διαλυμένος που δεν θα μπορώ πλέον να συμμετέχω στους αγώνες μας για το Champions League, και ούτε σε αυτούς της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως τώρα, πρέπει να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας. Ξέρω ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται για να πετύχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ωστόσο, όλα αυτά ωχριούν μπροστά σε αυτά που περνάει η οικογένεια του φιλάθλου που χτυπήθηκε. Οι σκέψεις μου είναι μαζί του και μαζί με τους αγαπημένους του. Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια, τα μηνύματα και την συμπαράσταση. Τα λέμε σύντομα. #YNWA»

Absolutely devastated to have picked up this injury at such a crucial time in the season. Gutted I won’t be able to play any further part now in our Champions League run for Liverpool, and also the World Cup with England. But now it’s all about supporting the boys and getting behind them. I know we have what it takes to do something special in this tournament. I’m going to give everything I have to make sure I’m back as quickly as possible. However, this all pales in comparison to how the family of the liverpool fan badly hurt before last nights game must be feeling. My thoughts are with him and his loved ones. Thank you for all your kind words, messages and support. I’ll see you soon. #YNWA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Oxlade-Chamberlain (@alexoxchamberlain) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x