Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Τα εργομετρικά που ζήτησε ο Χιμένεθ και η εξήγησή του στον Κρίστιτσιτς για Καραϊσκάκη»

Το θέμα της φυσικής κατάστασης της ΑΕΚ για την οποία γίνεται πολύς λόγος μετά την κατάρρευση στο β’ μέρος του ντέρμπι και το τετ-α-τετ του Χιμένεθ με Κρίστιτσιτς που θέλησε να μάθει γιατί δεν έπαιξε.

Περί φυσικής κατάστασης και Νέναντ Κρίστιτσιτς…

Η κατάρρευση της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τα… υπονοούμενα του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, έχουν προκαλέσει σειρά συζητήσεων για την αντοχή των ποδοσφαιριστών της Ένωσης και το αν ευθύνεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Τάσος Τσατάλης αναφέρθηκε στο θέμα μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 και αφού έκανε το σχόλιό του, ανέφερε ότι ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων την επομένη της άφιξής του στην Ελλάδα για να αναλάβει (για τρίτη φορά) τους «κιτρινόμαυρους».

Επιπλέον, μίλησε για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, τονίζοντας ότι δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο και αποκάλυψε ότι ο Σέρβος χαφ είχε τετ-α-τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ήθελε να μάθει τον λόγο που δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο ντέρμπι. Ο Ισπανός τεχνικός του επεσήμανε ότι δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x