Champions League

Το τσέκαρε η Παρί - Πρώτη η Ρεάλ (video)

Παρί Σεν Ζερμέν τσέκαρε το εισιτήριο της για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη νίκη της επί της Μάλμε στη Σουηδία. Νίκη και πρωτιά για τη Ρεάλ στο Ντόνετσκ.

Ρεάλ Μαδρίτης ως πρώτη και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής και οι δυο αγωνιζόμενες εκτός έδρας πήραν μεγάλες νίκες απέναντι σε Σαχτάρ και Μάλμε, αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι που έγινε στη Σουηδία η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 5-0 με τον Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς να είναι το πρόσωπο του αγώνα καθώς έπαιξε –για πρώτη φορά- απέναντι στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Σουηδός αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του στην αρχή του αγώνα αλλά ακόμη και όταν σκόραρε στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, ένα τέρμα το οποίο δεν το πανηγύρισε.

Οι συμπαίκτες του ωστόσο είχαν ήδη προλάβει να σκοράρουν δύο φορές. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ραμπιό είχε ανοίξει το σκορ και στο 14ο ο Ντι Μαρία είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας των Παρισίων. Ο Αργεντινός ήταν αυτός ο οποίος σκόραρε και στο 68ο λεπτό. Το τελευταίο χρονικά γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Λούκας Μόουρα στο 82ο λεπτό. Στο 61ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ, αλλά ο Ρόζενμπεργκ δεν ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε.



Στο άλλο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-3 τη Σαχτάρ στο Ντόνετσκ με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σκόραρε δύο φορές, (18’ 70’) και έφτιαξε και τα άλλα δύο γκολ της ομάδα του. Στο 50ο λεπτό με τον Μόντριτς να χρίζεται σκόρερ και δύο λεπτά αργότερα με τελικό αποδέκτη της πάσας του τον Καρβαχάλ.

Η Σαχτάρ αντέδρασε στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά του αγώνα, σκοράροντας τρεις φορές. Δύο γκολ πέτυχε ο Τεσέιρα στο 77’ και στο 88’ και ένα ο Ντεντίνιο στο 83ο λεπτό.

Πλέον, το ενδιαφέρον στον όμιλο επικεντρώνεται στην ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Σαχτάρ και Μάλμε έχουν από τρεις βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας στο Παρίσι και στη Μαδρίτη, αντίστοιχα.











Τα σημερινά αποτελέσματα του 1ου ομίλου:

Μάλμε – Παρί Σεν Ζερμέν 0-4
(3’ Ραμπιό, 14’ 68’ Ντι Μαρία, 49’ Ιμπραϊμοβιτς)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ρεάλ Μαδρίτης 3-4
(77’ 88’ Τεσέιρα, 83’ Ντεντίνιο - 18’ 70’ Κριστιάνο Ρόναλντο, 50’ Μόντριτς, 52’ Καρβαχάλ)

Η επόμενη αγωνιστική:

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου

Παρί Σεν Ζερμέν – Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλμε

Η βαθμολογία

Ρεάλ Μαδρίτης 13β. (11-3)
Παρί Σεν Ζερμέν 10β. (10-1)
Σαχτάρ 3β. (7-12)
Μάλκε 3β. (1-13)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x