Γερμανία

Τσέκαρε το Μόναχο, είδε και το Μπάγερν-Χόφεναϊμ ο Ντεστ

Ο Σερζίνιο Ντεστ, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν, παραδέχθηκε ότι βρέθηκε στο Μόναχο και είδε… live τόσο το ματς με τη Χόφενχαϊμ όσο και την πόλη.

Το τερπνό μετά του ωφελίμου συνδύασε ο Σερζίνιο Ντεστ, καθώς όχι μόνο είδε από κοντά το παιχνίδι της Μπάγερν απέναντι στη Χόφενχαϊιμ, που φέρεται να είναι η επόμενη ομάδα του, αλλά… έριξε μια ματιά και στο Μόναχο!

Ο Αμερικανός -με ολλανδικό διαβατήριο- δεξιός αμυντικός του Άγιαξ παραδέχθηκε την επίσκεψή του στην Βαυαρία, σε δηλώσεις που έκανε, για να τονίσει πάντως πως αυτό δεν συνέβη κατόπιν πρόσκλησης της Μπάγερν προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική της συνεργασίας τους…

Σύμφωνα με τα παλιότερα ρεπορτάζ, ο Ντεστ βρέθηκε στο… ραντάρ των νταμπλούχων Γερμανίας και τον Γενάρη, αλλά ο «Αίαντας» αρνήθηκε να τον παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ωστόσο, με 30 εκατομμύρια ευρώ, ο Άγιαξ θα τον παραχωρήσει το καλοκαίρι, ενώ η Μπάγερν σκοπεύει να προσφέρει γύρω στα 26 και πιθανότατα οι δύο ομάδες θα έρθουν σε συμφωνία για τον 19χρονο άσο, που έχει συμβόλαιο ως το 2022 με τους Ολλανδούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x