Ελλάδα

«Τσεκάρει» εισιτήριο για το Euro 2019 η Ελπίδων

Κρίσιμο παιχνίδι με την Κροατία δίνει σήμερα η Εθνική Ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς με νίκη ή ισοπαλία μπορεί να εξασφαλίσει από σήμερα τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2019.

Το αποτέλεσμα με το οποίο θα κλείσει θέση στην τελική φάση του Euro 2019 ψάχνει απόψε η Εθνική Ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη στην έδρα της Κροατίας, στην προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης.

Η «γαλανόλευκη» χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να πάρει από σήμερα το εισιτήριο που οδηγεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ιταλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Κροάτες, οι οποίοι είναι η μόνη ομάδα που εξακολουθεί να απειλεί τα παιδιά του Νικοπολίδη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει και τους 23 παίκτες στη διάθεσή του, σε ένα ματς που θα γίνει σε παραλία της Αδριατικής.

Σε περίπτωση που το ματς λήξει 0-0 ή 1-1, η ελληνική ομάδα για να τερματίσει πρώτη θα χρειάζεται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Λευκορώσους, αφού σε περίπτωση ήττας της θα υστερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Κροάτες (παίζουν με το Σαν Μαρίνο, άρα πάμε με δεδομένο ότι θα κερδίσουν) στους 23 βαθμούς.

Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Κότσαρη, Σάλιακα, Κυριακόπουλο, Νικολάου, Πασαλίδη, Γαλανόπουλο, Καραχάλιο, Ανδρούτσο, Χατζηγιοβάνη, Λημνιό και Βέργο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x