Ιταλία

Τσέλσι για Ντοναρούμα, καραδοκεί η Γιουβέντους

Στον... αέρα είναι η παραμονή του Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα στη Μίλαν και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τσέλσι και Γιουβέντους έχουν μπει γερά στη μάχη της απόκτησης του Ιταλού τερματοφύλακα.

Το συμβόλαιο του Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν λήγει το καλοκαίρι του 2021 και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει εξέλιξη είτε θετική είτε αρνητική για τους «ροσονέρι» και όσο το θέμα παραμένει ανοικτό τόσο θα εμφανίζονται ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο γκολκίπερ. Έτσι λοιπόν, η Μίλαν καλείται να αποφασίσει άμεσα είτε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντοναρούμα είτε να τον παραχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Εδώ και καιρό, η Τσέλσι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Ιταλό κίπερ, προσφέροντας στους «ροσονέρι» 60 εκατ. ευρώ και ως αντάλλαγμα τον Ισπανό τερματοφύλακα, Κέπα Αριθαμπαλάγα.

Στον αντίποδα, η Γιουβέντους παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα και δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή της το προσεχές διάστημα για την απόκτηση του διεθνούς άσου της Μίλαν.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η «μεγάλη κυρία» είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση που θα περιλαμβάνει και την παραχώρηση του 26χρονου εξτρέμ, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο οποίος κοστολογείται στα 40 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να εκμεταλλευτούν τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν με τον μάνατζερ του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, του οποίου ο ρόλος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x