Stoiximan Super League

Τσιντώτας: «Έχουμε πολύ σημαντικό ματς την Τρίτη»

Ο Παναγιώτης Τσιντώντας τόνισε ότι η ΑΕΚ έκανε δύσκολο το ματς με τον Απόλλωνα επειδή δεν τελείωσε τις φάσεις που είχε και αναφέρθηκε επίσης στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε κόντρα (νίκη με 2-1) στον Απόλλωνα Σμύρνης επειδή δεν καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, που υπενθύμισε ότι έχει σημαντικό ματς κόντρα στον Ατρόμητο την Τρίτη η Ένωση.

«Πάντα αυτά τα ματς είναι δύσκολα όταν δεν τα καθαρίζεις απ' το πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα για να το κερδίσουμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Τρίτη που πρέπει να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να δουλεύουμε όλες τις προπονήσεις στο 100% για να βγαίνει η δουλειά στο γήπεδο. Όταν δεν καθαρίζεις το ματς απ' την αρχή πάντα ο αντίπαλος θα καταφέρει να σου κάνει κάποιες φάσεις. Έτσι έγινε και σήμερα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, εύχομαι να μην ξανασυναντήσουμε τέτοιο κύμα κακοκαιρίας», δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος έπαιξε βασικός κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x