Ο νεαρός γκολκίπερ της «Ένωσης τόνισε την περηφάνια του για την πρόκριση και αφιέρωσε την πρόκριση στους Γιόχανσον, Μάνταλο και κόσμο. Θεωρεί τιμή του να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και περιμένει και άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Ξαναγράφουμε ιστορία και είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό. Σίγουρα, δεν μπορούμε παρά να αφιερώσουμε την πρόκριση στα παιδιά που δεν είναι τώρα μαζί μας και έκαναν τόση προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, τον Μάνταλο και τον Γιόχανσον.

Εννοείται, επίσης, ότι την αφιερώνουμε και στον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και τους ευχαριστούμε πολύ. Η συμμετοχή έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις και όλοι πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι. Είμαι σίγουρα χαρούμενος που έπαιξα στο Europa League και ελπίζω να έρθουν κι άλλες τέτοιες στιγμές.

Δεν το έβαλα κάτω σε καμία περίπτωση, είχα δίπλα μου την οικογένεια και τους φίλους μου και πλέον όλα τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά που ζω τώρα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ