Stoiximan Super League

Τσιντώτας: «Ο Κωστένογλου άγγιξε την ψυχή μας – Μας εξιτάρει η Ριζούπολη»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μίλησε για το... ηλεκτροσόκ που δέχτηκαν άπαντες με την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με του πρωταθλήματος με τον Βόλο που θα γίνει στη Ριζούπολη.

Αποθέωσε τον Νίκο Κωστένογλου ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Ο πορτιέρε της ΑΕΚ ανέφερε πως χρειαζόταν η αλλαγή τεχνικού, η οποία λειτούργησε ως... ηλεκτροσόκ και πως ο Έλληνας προπονητής άγγιξε την ψυχή των παικτών της ομάδας.

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε στο ερχόμενο ματς με τον Βόλο και στο γεγονός ότι θα γίνει στη Ριζούπολη, λέγοντας πως αυτό το γήπεδο... εξιτάρει τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το αν είναι έτοιμος για την Κυριακή: «Ο προπονητής αποφασίζει. Υπάρχουν ενδείξεις ότι θα παίξω, αλλά καθημερινά παλεύουμε στις προπονήσεις».

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή: «Κάθε διακοπή βοηθά στη βελτίωση. Δουλέψαμε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, ο Βόλος έχει δείξει καλά σημάδια».

Για τον Κωστένογλου και την ψυχολογική ανάταση: «Ήταν ένα ηλεκτροσόκ που το χρειαζόταν η ομάδα. Ο κ. Κωστένογλου άγγιξε την ψυχή μας και μας βοήθησε να βγάλουμε το πάθος για την ΑΕΚ. Διορθώσαμε κάποια πράγματα και δείξαμε αυτήν την εικόνα».

Για το πόσο εύκολο είναι για έναν τερματοφύλακα να μένει τόσο διάστημα στον πάγκο και να επιστρέφει: «Υπάρχει δυσκολία. Αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αν δεν είμαστε έτοιμοι στην προπόνηση, δεν θα βγει στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να δίνω το 100% στην προπόνηση και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξω».

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι που θέλει συγκέντρωση. Έχουμε δει τον αντίπαλο, ο Βόλος έχει μια αξιόλογη ομάδα, το έχει δείξει και δημιουργεί ευκαιρίες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι δικό μας παιχνίδι και να έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τις δύο ισοπαλίες: «Είναι δύο απώλειες βαθμολογικές. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας όμως. Στην ΑΕΛ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά. Δεν πρέπει να μείνουμε στις δύο ισοπαλίες».

Για Ριζούπολη: «Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει, θα έχει πολύ κόσμο. Μας εξιτάρει αυτό το γήπεδο, έχουμε σηκώσει και το πρωτάθλημα εκεί και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη και να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο. Θα είναι πιο οικογενειακά, πιο ωραία τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x