Stoiximan Super League

Τσιγγάρας: «Είναι διαφορετική χρονιά για τον ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός ότι φέτος ο ΠΑΟΚ δίνει περισσότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά όπως ο ίδιος στάθηκε ο Χάρης Τσιγγάρας.

Την εμπιστοσύνη που δείχνει ο φετινός ΠΑΟΚ στους νεότερους παίκτες υπογράμμισε ο Χάρης Τσιγγάρας.

Με αφορμή την παρουσία του στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με την Αϊντχόφεν, ο 20χρονος μέσος δήλωσε χαρούμενος που ο Πάμπλο Γκαρσία του έδωσε την ευκαιρία.

Παραδέχθηκε εξάλλου ότι φέτος είναι διαφορετική χρονιά για τον «δικέφαλο του Βορρά» και στάθηκε στο ότι υπάρχουν κι άλλοι πιτσιρικάδες που ανταμείβονται για τη δουλειά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιγγάρας στο PAOK TV

Για την συμμετοχή στην αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν και το πώς ένιωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συμμετοχή. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και είμαι λίγο στεναχωρημένος για αυτό, αλλά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Τώρα θα πάμε την Πέμπτη για να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το αν το περίμενε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα τέτοιος παιχνίδι. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και το πάλεψα όσο μπορούσα, από εκεί και πέρα χάσαμε και τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για το πώς βιώνουν αυτή τη σεζόν οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ: «Είναι όντως διαφορετική χρονιά, πολλά παιδιά που ανεβαίνουμε σιγά-σιγά και παίζουμε στην πρώτη ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά και αυτή είναι ανταμοιβή μας. Πιστεύω πώς σιγά-σιγά θα τα καταφέρνω καλύτερα και στη συνέχεια θα γίνομαι όλο και καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x