Stoiximan Super League

Τσιγκρίνσκι: «Κανείς δεν ονειρεύεται ξεχωριστά! Πιστεύω στην ομάδα!»

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίσνκι αναφέρθηκε στο καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και τόνισε πως το «διπλό» στο Φάληρο δεν θα έχει αξία αν η Ένωση δεν πάρει νίκες κόντρα σε Αστέρα και Ξάνθη.

Δηλώσεις στο match programme της αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έκανε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός στόπερ αναφέρθηκε στις νίκες επί του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι έριξε το βάρος στα ματς που ακολουθούν απέναντι σε Αστέρα και Ξάνθη.

«Το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο μας βοήθησε να βελτιωθούμε για το επόμενο στο πρωτάθλημα και το δεύτερο ματς μας βοήθησε να βελτιωθούμε για το τρίτο παιχνίδι, στη ρεβάνς του κυπέλλου. Είναι ωραίο να βελτιώνεσαι γιατί στο ποδόσφαιρο κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε καλά ότι τα ντέρμπι δεν δίνουν διπλούς βαθμούς και ότι χωρίς τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ή την Ξάνθη η νίκη μας στο Καραϊσκάκη θα μετρήσει ελάχιστα» δηλώνει ανάμεσα στ' άλλα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο official match programme του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα ανέβει ηλεκτρονικά την Κυριακή για τους φίλους της ΑΕΚ:

«Δεν χρειάζεται να μιλάμε για μυστικά. Υπάρχει αλληλοσεβασμός στα αποδυτήρια, το γκρουπ είναι καταπληκτικό, αυτό το πιστεύω! Βλέπουμε τον στόχο και πάμε να τον πετύχουμε. Μπορούμε να ονειρευόμαστε αλλά το σημαντικό είναι ότι ονειρευόμαστε όλοι μαζί, όχι ο καθένας ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x