Stoiximan Super League

Τσιρίλο: «Η φυσική κατάσταση θα κρίνει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ»

Περισσότερο παίζει ρόλο η φυσική κατάσταση που έχει μια ομάδα και όχι η ποιότητα του ρόστερ της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Την άποψη ότι όποια ομάδα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση θα κατακτήσει και την πρώτη θέση στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Η ομάδα που θα έχει την καλύτερη φυσικά κατάσταση και την πνευματική συγκέντρωση είναι και αυτή που θα πάρει την πρώτη θέση», ανέφερε –μεταξύ άλλων-.

Αναλυτικά οι δηλώσεςι του Μπρούνο Τσιρίλο στον ArenaFM 89.4:

Για το αν υπάρχει φαβορί στα πλέι οφ:

«Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι ακόμα και μια ομάδα να ξεχωρίζει από άποψη ποιότητας, αυτό δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο στα πλέι οφ. Η ομάδα που θα έχει την καλύτερη φυσικά κατάσταση και την πνευματική συγκέντρωση είναι και αυτή που θα πάρει την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει τις ίδιες πιθανότητες που έχει τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός».

Για το αν υπάρχουν παίκτες «βαρόμετρα»:

«Υπάρχουν, στον ΠΑΟΚ για παράδειγμα είναι ο Μακ και θα παίξει σημαντικό ρόλο , η κατάσταση που θα βρεθεί. Πάντως στο τέλος θα παίξει ρόλο ποια ομάδα έχει το καλύτερο σύνολο».

Αναφορικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ:

«Για τον ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο τεστ ότι έχει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα σημάδι για το τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στα φετινά πλέι οφ. Αν κερδίσει θα δείξει ότι μπορεί να χτυπήσει την πρώτη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x