Stoiximan Super League

Τσιρίλο:«Τσιμίκας, Γιαννούλης και Λημνιός έχουν προοπτικές για μεγάλους συλλόγους»

Δύο αριστερά μπακ και ένα δεξί εξτρέμ ξεχωρίζει ο Μπρούνο Τσιρίλο από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές της Super League, που έχουν προοπτικές για μεγάλους συλλόγους.

Την άποψη του Μπρούνο Τσιρίλο για Έλληνες ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Super League και μπορούν να σταθούν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μεταξύ αυτών και η Serie A, ζήτησε η ιστοσελίδα violanews.com.

Ο Ιταλός μάνατζερ επέλεξε τους Κώστας Τσιμίκα, Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιό.

«Πιστεύω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει φέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές νέων παικτών, οι οποίοι έχουν προσελκύσει την προσοχή σημαντικών συλλόγων, μεταξύ αυτών και της Serie A.

Ένας είναι σίγουρα ο Τσιμίκας του Ολυμπιακού. Αν και δεν είναι πολύ μικρός, αφού έχει γεννηθεί του 1996, ωστόσο τα πηγαίνει πολύ καλά εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που έδειξε ακόμα και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Ένα αξιόπιστο αριστερό μπακ, που έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, παρά το γεγονός πως έχει ήδη κάνει ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

Ένα άλλο αριστερό μπακ που μπορεί να τα πάει πάρα πολύ καλά στην Ιταλία, είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ. Έχει γεννηθεί το 1995 και είναι μέλος της Εθνικής ομάδας, ενώ έχει και εμπειρία από Champions και Europa League. Έχει πραγματικά μεγάλες προοπτικές και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει καλά στην Serie A.

O τελευταίος παίκτης που μου αρέσει πολύ, είναι πολύ νεότερος- γεννημένος το 1998- και τον παρακολουθώ εδώ και καιρό είναι ο Δημήτρης Λημνιός, που επίσης αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ποιοτικό εξτρέμ που βρίσκει τρόπο τόσο να σκοράρει, όσο και να δώσει ασίστ. Έχει ήδη κάνει συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας, ενώ έχει και βραζιλιάνικες ρίζες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x