Stoiximan Super League

Τσιώλης: «Ο Αστέρας καλύτερος του ΠΑΟΚ»

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης και ο Μίτσελ να πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου και στη δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Τσιώλης έχει άλλη γνώμη.

Μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ οι δύο προπονητές, Μίτσελ και Γιώργος Δώνης αναφέρθηκαν στον Αστέρα και την «μάχη» τόσο για το Κύπελλο Ελλάδας όσο και για τον Τσάμπιονς Λιγκ λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, όμως ο Σάκης Τσιώλης έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιώλης:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έπαιξε με πάθος. Ήταν ενδιαφέρον ματς, σε υψηλό ρυθμό. Οι παίκτες διαφήμισαν το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρία με Ναβάρο να κάνουμε το 1-1 και να πάμε στο ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ρισκάραμε. Μας έλειπε η τελική πάσα. Όταν παίξαμε με 3 στην άμυνα κινδυνεύσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Θέλαμε το ματς για να ξεφύγουμε από τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάρουμε 3 νίκες για να έχουμε 2η θέση».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε ακόμη 3 αγωνιστικές. Θα δούμε στο γήπεδο ποιος είναι ο καλύτερος. Από τον τρόπο που χάσαμε στην Τούμπα και κερδίσαμε στην Τρίπολη δείχνει ότι ο Αστέρας είναι καλύτερος».

Για το αν προτιμά Κύπελλο ή 2η θέση: «Το σημαντικό είναι ότι μια ομάδα όπως ο Αστέρας διεκδικεί δυο μεγάλους στόχους. Το Κύπελλο είναι απωθημένο για τον Αστέρα. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε πρώτοι στα πλεί οφ. Θα είναι επικερδές για την ομάδα μας...».

Για την αλλαγή του Σανκαρέ: «Πέρα από την κάρτα που είχε, και υπήρχε φόβος για δεύτερη κάρτα λόγω του ταχύτατου Αραβίδη, τον προστάτευσα γιατί είχε και πρόβλημα με το ισχίο. Πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x