Stoiximan Super League

Τσόρι: «Ταξίδευα πολύ λόγω του Ολυμπιακού, τώρα βλέπω παίκτες απ’ το σπίτι»

Στο σκάουτινγκ που κάνει λόγω της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, όπωςκαι στις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί λόγω του κορωνοϊού, αναφέρθηκε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο TNT Sports, ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αναφέρθηκε στη νέα συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, αλλά και στις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και τουλάχιστον 15.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. Είναι ένας ιός που δεν ξέρεις πότε τον κολλάς και πότε όχι», ανέφερε αρχικά ο πρώην άσος των Πειραιωτών και για τον ρόλο του σκάουτερ επεσήμανε: «Ταξίδευα πολύ διότι κάνω σκάουτινγκ παικτών για τον Ολυμπιακό. Πλέον μπορώ να το κάνω και από το σπίτι, δίχως να βγαίνω έξω. Παρακολουθώ ποδοσφαιριστές συνεχώς και προσπαθώ να δω τι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν. Η αλήθεια είναι πως με τρία αγόρια στο σπίτι μου δεν βαριέμαι ποτέ».

Παράλληλα, μίλησε για την απόφαση που είχε πάρει πριν λίγα χρόνια, κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια: «Όταν υπήρχαν εμπόδια ήταν η στιγμή για να αποχωρήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα πέτυχα ως ποδοσφαιριστής. Πήρα αποφάσεις που με έκαναν χαρούμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x