Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πείθει Λουτσέσκου ο Ενρίκε, ενδιαφέρον από Αστάνα»

Κοντά στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Πέδρο Ενρίκε, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έχει πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Αστάνα.

Αρχίζει και ξεκαθαρίζει στον ΠΑΟΚ το crash-test ανάμεσα στον Πέδρο Ενρίκε και τον Αμρ Ουάρντα, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν έχει πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και οι Θεσσαλονικείς συζητούν πολύ σοβαρά την παραχώρηση του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, ο εξτρέμ του «Δικεφάλου» που αγωνίστηκε πέρυσι στην Καραμπάκ, δεν δείχνει να δένει με τη χημεία του υπόλοιπου συνόλου και δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού.

Έτσι, από εκεί που φαινόταν φαβορί ο Βραζιλιάνος για την 5η θέση του ξένου στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο Αμρ Ουάρντα που δείχνει την ίδια ώρα πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία έχει κερδίσει πόντους και ταυτόχρονα σπρώχνει προς την έξοδο τον Λατινοαμερικάνο εξτρέμ.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ δεν θα δυσκολευτεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, καθώς όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόλγου, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκφράσει η Αστάνα και δεν αποκλείεται άμεσα οι δύο πλευρές να μπουν σε διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x