Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλο το σοκ για Βιεϊρίνια»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στη βαριά σκιά του τραυματισμού του Βιεϊρίνια στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Ο όπως όλα δείχνουν σοβαρός τραυματισμός του Βιεϊρίνια έχει επισκιάσει τη γενικότερη ευφορία στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

«Υπάρχει μια γενικότερη απαισιοδοξία, αλλά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα. Δεν στενοχώρησε κανέναν το 1-1, αλλά ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια. Ακόμη κι αν έπαιρνε το πρωτάθλημα χθες, δεν ξέρω πώς θα το πανηγύριζαν, γιατί το σοκ από τον τραυματισμό είναι μεγάλο. Μιλάμε για έναν πολύ αγαπητό παίκτη και τον ηγέτη του ΠΑΟΚ», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Υπάρχει προβληματισμός γιατί είναι πολλοί οι σοβαροί τραυματισμοί. Ο Βιεϊρίνια ήρθε μετά τους Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ, που δεν είναι και μικρά παιδιά. Η φετινή χρονιά θα ολοκληρωθεί όπως θα ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει και η συνέχεια», πρόσθεσε.

Όσο για το αν θα υπάρχει στέψη την Κυριακή, είπε: «Είναι ανοιχτό το θέμα της απονομής. Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα την Κυριακή, οπότε είναι πιθανό να ταξιδέψει η κούπα στην Τούμπα».

Τέλος για το θέμα των εκλογών της Super League, είπε πως «… είτε θα είναι ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, είτε θα βάλει υποψηφιότητα και ο Μάκης Γκαγκάτσης».



Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x