Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Μεταγραφική σύσκεψη στον ΠΑΟΚ, στόπερ και χαφ οι προτεραιότητες» (audio)

Στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αναφέροντας πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα αποκτήσει έναν στόπερ και έναν χαφ. Τι είπε για Μακ-Ουάρντα.

Για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ στα θέματα του «δικέφαλου του βορρά» ανέφερε πως χθες υπήρχε μεταγραφική σύσκεψη ανάμεσα στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, τον Λούμπος Μίχελ και το τμήμα σκάουτινγκ.

Από την εν λόγω συνάντηση προέκυψε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση δύο παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Έναν στον άξονα και έναν στο κέντρο της άμυνας.

Αναφορικά με το θέμα του Ρόμπερτ Μακ, για τον οποίο υπήρξε ένα ρωσικό δημοσίευμα το οποίο υποστήριζε πως μπορεί να… ακυρωθεί ο δανεισμός του από την Ζενίτ στον ΠΑΟΚ και να πάει στην ΤΣΣΚΑ, οι «ασπρόμαυροι» διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος, αυτή τη στιγμή ο Αμρ Ουάρντα δεν υπολογίζεται βρίσκεται εκτός ρόστερ, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης είναι εκτός πλάνων και θα δοθεί δανεικός!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x