Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ζητά να ελεγχθεί η στάση του Βρυώνη»

Τους λόγους για τους οποίους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκοπεύει να καταθέσει αναφορά στον Άρειο Πάγο, κατά του Γεράσιμου Βρυώνη, μέλους της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, εξήγησε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Στην απόφαση να κινηθεί νομικά κάνοντας αναφορά στο Άρειο Πάγο κατά του μέλους της επιτροπής Εφέσεων Γεράσιμο Βρυώνη κατέληξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» σκοπεύουν να κυνηγήσουν τη στάση του δικαστή, ο οποίος – σύμφωνα με τα λεγόμενά τους – δίνει το δικαίωμα στους στον Ολυμπιακό να είναι διάδικος και στο CAS.

«Είναι δύο υποθέσεις, οι οποίες έτρεξαν στο ίδιο διάστημα, η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ για σχέσεις με Ξάνθη και Ιαλυσός – Ιεράπετρα, είναι και οι δύο πειθαρχικές διαδικασίες. Στη μία υπόθεση η τριμελής επιτροπή με τον κ. Βρυώνη παρόντα αποφάσισε στην υπόθεση του Ολυμπιακού να συμμετάσχει στη διαδικασία και στην άλλη πήρε την ακριβώς αντίθετη απόφαση. Ο ΠΑΟΚ ζητάει να ελεγχθεί η συγκεκριμένη διαφορετική στάση του κ. Βρυώνη και θυμίζω ότι και στο πρωτοβάθμιο η εισηγήτρια είχε αποφασίσει πως δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη, αυτό μπορεί να έχει προεκτάσεις και στο CAS. Θα ελεγχθεί ο συγκεκριμένος δικαστής για τη στάση του. Θυμάμαι την ημέρα της απόφασης ήταν εκνευρισμένοι στον ΠΑΟΚ για το κομμάτι της πρόσθετης παρέμβασης, παρά για το γεγονός ότι δεν μπήκαν οι Εφέτες στο κομμάτι της υπόθεσης», ανέφερε ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Είναι τόσα πολλά τα δικαστικά θέματα και το άλλο που ασχολούνται στον ΠΑΟΚ είναι οι προπονήσεις και πώς θα ξεκινήσουν σε γκρουπ, μεταγραφικά ετοιμάζεται και ο Φερέιρα για να κάνει τις εισηγήσεις του. Πρέπει να υπάρξει κινητικότητα σε παραχωρήσεις, αποδεσμεύσεις παικτών σε μία περίεργη μεταγραφική σεζόν και παράλληλα με τους αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x