Champions League

Τσορμπατζόγλου: «Πιο πιθανό να τελειώσει το ματς ο Ουάρντα»

Ακούστε τα τελευταία νέα γύρω από τον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τη μεγάλη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τα play off του Champions League, όπως τα μετέφερε ο Δ. Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η πρώτη «μάχη» (22:00) του ΠΑΟΚ με την Μπενφικα για τα play off του Champions League και η θέση που «παίζεται» για τ’ αριστερά.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε -μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6- τα τελευταία νέα γύρω από τον «δικέφαλο του Βορρά» λίγες πριν την αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ» και το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι 10 από τους 11 είναι σίγουροι. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ ο Μάτος δεξιά, με τους Κρέσπο-Βαρέλα να αποτελούν το δίδυμο στα στόπερ. Μαουρίσιο και Κάνιας θα βρεθούν στον άξονα, με τον Πέλκα να είναι μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο.

Ο Λημνιός θα παίξει δεξιά και αριστερά ένας εκ των Ουάρντα και Μπίσεσβαρ, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει και τον Αιγύπτιο διεθνή να μοιάζει φαβορί για να έρθει από τον πάγκο στο δεύτερο μέρος. «Έχει περισσότερες πιθανότητες να τελειώσει το ματς», είπε για τον 25χρονο άσο. Στην κορυφή θα παίξει φυσικά ο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x