Τσορμπατζόγλου: «Ψυχολογική προετοιμασία για τη συνέχεια στον ΠΑΟΚ – Επαφές και για χαφ»

Σε ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του μετά από όσα έγιναν με τον Άγιαξ επικεντρώνεται ο Άμπελ Φερέιρα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει δώσει αρκετές ομιλίες ο Φερέιρα για να αφήσουν πίσω τον Άγιαξ. Υπάρχει ο φόβος μήπως έχουν αδειάσει ψυχολογικά, μετά από τόσο μεγάλη προσπάθεια. Γίνεται προετοιμασία σωματική και ψυχολογική για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τα μεταγραφικά είπε: «Συνεχίζονται οι συζητήσεις για αριστερό μπακ, επιθετικό, ενώ γίνονται επαφές και για τα χαφ. Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει η κουβέντα για ενίσχυση σε κάτι πιο δημιουργικό, όμως δεν έχει φτάσει ακόμα σε τελική διαπραγμάτευση. Ο Σράρφι που ακούστηκε δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και υπάρχουν αρκετοί παίκτες σαν αυτόν στο ρόστερ, οπότε δεν νομίζω να γίνει».

Όσο για αποχωρήσεις, είπε: «Όπως συνηθίζεται, την τελευταία εβδομάδα θα ληφθούν οι καθοριστικές αποφάσεις για το ποιοι θα φύγουν. Υπάρχουν παίκτες για τους οποίους αναμένονται προτάσεις και υπάρχουν παίκτες που δύσκολα θα έχουν θέση στο ρόστερ και μπορεί να γίνει συζήτηση να φύγουν».

Ακούστε όλα όσα είπε:

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.