Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να κυνηγήσουν σε νομικό επίπεδο τον Ολυμπιακό»

Τη στάση που θα τηρήσει από εδώ και στο εξής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε νομικό επίπεδο μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συνεχίζονται και σήμερα τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό στον ΠΑΟΚ.

Όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, υπάρχουν ποδοσφαιριστές και προσωπικό της ΠΑΕ που είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει να διαπιστωθεί αν έχει μολυνθεί ή αν έχει περάσει πρόσφατα τον ιό και έχει τα σχετικά αντισώματα.

Το απόγευμα και αύριο θα βγουν όλα τα αποτελέσματα και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε 3 ή 4 γκρουπ σε διαφορετικά γήπεδα και με διαφορετικές ώρες εκγύμνασης, στα πλαίσια των μέτρων που θέτουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Από εκεί και πέρα, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπαθούν να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει ο Κρέσπο στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Ισπανός στόπερ παραμένει στην πατρίδα και υπάρχουν ελπίδες ότι θα προλάβει τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μέσα στον Ιούνιο.

Όσον αφορά το… νομικό γήπεδο, οι άνθρωποι της ομάδας, όπως οι κ.κ. Κυριάκος και Δούκας, έχουν εκφραστεί την απόφαση της ΠΑΕ να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό, όπου υπάρχει δικαίωμα από πλευράς ΠΑΟΚ να παραβρεθεί σε κάποιο δικαστήριο. Μάλιστα, τονίζουν πως από τη στιγμή που το ξεκίνησαν οι Πειραιώτες, θα το συνεχίσουν και εκείνοι με στόχο την γενικότερη δικαίωσή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x