Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Κρατάει πολλούς σε εγρήγορση για την 11άδα ο Λουτσέσκου»

Αρκετές θέσεις παίζουν για την 11άδα του ΠΑΟΚ για το ματς στο Καραϊσκάκη όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει καταλήξει στην 11άδα με την οποία θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού, ωστόσο στις προπονήσεις μέχρι τώρα έχει.. θολώσει τα νερά.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για τους 11 που θα ξεκινήσουν στον αγώνα της Κυριακής, βάσει των δοκιμών που έκανε ο Ρουμάνος τεχνικός στις προπονήσεις. Μάλιστα, εκτίμησε ότι πρόκειται για μια τακτική που ακολούθησε ο Λουτσέσκου για να κρατήσει σε εγρήγορση πολλούς παίκτες του.

Όπως ανέφερε στο κέντρο της άμυνας οι Κρέσπο και Βαρέλα, ο οποίος έχει και το προβάδισμα, διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Ζαμπράνο στο κέντρο της άμυνας. Δίπλα στον Μαουρίτσιο, οι Τσίμιροτ και Κάνιας είναι οι υποψήφιοι.

Στην τριάδα πίσω από Πρίγιοβιτς μόνος σίγουρος είναι ο Ελ Καντουρί. Πολλές πιθανότητες έχει και ο Βιεϊρινια, με τους Μακ και Μάτος να ερίζουν για την τρίτη θέση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x