Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Υπάρχει δίψα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ-Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα για τον Ολυμπιακό»

Στο βροντερό «παρών» που έδωσε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας εν όψει Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν διαφορετική από τις άλλες με τον κόσμο του να προκαλεί πανικό με την παρουσία του, θέλοντας να τονώσει ψυχολογικά την αγαπημένη του ομάδα.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 στη δίψα που δείχνουν οι φίλοι του «δικεφάλου του Βορρά», που ονειρεύονται να τον δουν να οδηγείται σε επιτυχίες και αυτό αποδεικνύεται από τις «ντόπες» προς του παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ανέφερε και το πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού για την αρχική ενδεκάδα και φαίνεται ότι υπάρχουν δύο διλήμματα. Το ένα είναι για το κέντρο της άμυνας με τους Βαρέλα και Κρέσπο να δίνουν «μάχη» για μια θέση, όπως και οι Τσίμιροτ-Σάκχοφ για το κέντρο.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Ρέι, Λέοβατς, Βαρέλα (Κρέσπο)-Σαμπράνο, Μάτος, Μαουρίσιο-Τσίμιροτ (Σάκχοφ), Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πέλκας και Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x