Stoiximan Super League

Τσόσιτς: «Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα και φυσικά τον Ολυμπιακό»

Την εμφάνιση της ΑΕΚ στα ματς με την Μπριζ και τη Ριέκα υπενθύμισε ο Ούρος Τσόσιτς ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν», αναφέρει.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το ερχόμενο ματς: «Την Κυριακή είναι το ντέρμπι και τόσο για τον κόσμο, όσο και για μας είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Έχω ακούσει πολλά για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι οι εξέδρες θα είναι γεμάτες. Είμαι χαρούμενος που έφτασε αυτό το παιχνίδι, επειδή για μένα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο».

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Αυτή νομίζω είναι ερώτηση για τον προπονητή. Αστειεύομαι. Φυσικά αν παίξουμε όπως ξέρουμε, αν κάνουμε ό, τι κάναμε κόντρα στη Μπριζ εδώ στο ΟΑΚΑ ή εκτός έδρας με τη Ριέκα, νομίζω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα και φυσικά τον Ολυμπιακό».

Για το ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα και παίζουν κάθε χρόνο ή τις περισσότερες χρονιές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν καλή ομάδα και ξέρω κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως για παράδειγμα τον Τζούρτζεβιτς, ο οποίος είναι καλός μου φίλος και τον ξέρω από τη συνύπαρξή μας στην Εθνική ομάδα. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι».

Για την έδρα και αν μπορεί να παίξει ρόλο στο αποτέλεσμα του ντέρμπι:«Ναι φυσικά. Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας μας».

Για το αν είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή τους ότι βρίσκονται πάνω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία: «Ναι φυσικά είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή παίζουμε καλά και όταν κάνεις κάτι καλά έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο».

Για το ότι ο Σιμόες... αποθέωσε αυτόν και τον Βράνιες για τη σιγουριά που δίνουν στην άμυνα, παρότι είπε ότι είναι: «Ποιος είναι νευρικός; Εγώ ή ο Βράνιες; Ή και οι δυο μαζί; Ξέρω για τον Βράνιες (γέλια)... Σοβαρά τώρα, με τον Σιμόες μετά το τελευταίο ματς στο κύπελλο μιλήσαμε για τον τρόπο παιχνιδιού μας και του είπα πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Δε θέλω όμως να μιλήσω μόνο για τον Σιμόες, γιατί υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και αισθανόμαστε καλά από την αμυντική λειτουργία με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε».

Για το δέλεαρ της νίκης στο πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα: «Ναι φυσικά ισχύει. Πρέπει να προετοιμάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι και έχουμε στη σκέψη μας μόνο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x