Stoiximan Super League

Τσόσιτς: «Να μπούμε ξανά στο σωστό δρόμο. Δεν πάμε για τουρισμό στη Λισαβόνα»

Το μήνυμα του Ούρος Τσόσιτς για τη συνέχεια της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει παρουσιάσει σημάδια ανάκαμψης μετά τον καταστροφικό Νοέμβριο και ο Ούρος Τσόσιτς τόνισε την ανάγκη να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα.

«Περάσαμε έναν αρκετά δύσκολο μήνα. Τον αφήνουμε όμως πίσω μας γιατί θέλουμε να μπούμε ξανά στο σωστό δρόμο, ώστε να μη δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στο μέλλον. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο, πιστεύω πως δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα», τόνισε ο Σέρβος αμυντικός στην «Ώρα».

«Είναι δύσκολο να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα αλλά αν δεν το πιστεύουμε ότι μπορούμε, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζει κανείς από μας ποδόσφαιρο. Όχι μόνο εμείς στην ΑΕΚ, αλλά ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να ελπίζει και να ονειρεύεται. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά», πρόσθεσε.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για τον μεθαυριανό αγώνα με την Μπενφίκα, η «Ένωση» θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. «Ξέρουμε πως το Champions League έχει τελειώσει για μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε σαν τουρίστες στη Λισαβόνα. Πρέπει να παλέψουμε κόντρα στην Μπενφίκα και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x