Champions League

Τώρα είναι που χρειάζεται τον Ρονάλντο

Δεν είναι είδηση όταν σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Συνήθως το αντίθετο είναι είδηση. Και απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί την... συνδρομή του Πορτογάλου, ίσως όσο ποτέ άλλοτε τη φετινή σεζόν.

Με τους Μπενζεμά, Μπέιλ, Μόντριτς εκτός μάχης, πέφτει ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποψινή ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη συμπολίτισσα, Ατλέτικο (0-0) για την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα προημιτελικά, πάντως, ταιριάζουν στον Πορτογάλο άσο.

Τη σεζόν 2010-11 σκόραρε στο 4-0 επί της Τότεναμ, ενώ σημείωσε και το μοναδικό γκολ των Μαδριλένων στο ματς που έγινε στο Λονδίνο (0-1). Την επόμενη σεζόν (2011-2012) πέτυχε δύο γκολ στο εμφατικό 5-2 επί του ΑΠΟΕΛ. Την περίοδο 2012-13 η «βασίλισσα» αντιμετώπισε την Γαλατάσαραϊ. Ο πρώτος αγώνας 3-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στη ρεβάνς ανώδυνη ήττα με τον ίδιο να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στις καθυστερήσεις. Τέλος την περσινή σεζόν (2013-14) βοήθησε να διαμορφωθούν συνθήκες πρόκρισης σε βάρος της Ντόρτμουντ, σκοράροντας στο εντός έδρας 3-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x